The Guest Book #(2020)

The Guest Book TV Series Aug

You are here: Home - Books - Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)


Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) By from you to me Estimat pare entre tu i jo Cu ntame Tu Vida Explica m la Historia de la Teva Vida Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes

 • Title: Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)
 • Author: from you to me
 • ISBN: 190704888
 • Page: 217
 • Format:
 • Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) By from you to me Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes com Quins s n els teus primers records Quins van ser els teus millors amics quan eres jove T explicar an cdotes, records, experi ncies, sentiments Tamb podr afegir fotografies i, un cop complet, tornar te l Segur que ser un dels millors records del teu pare que sempre conservar s El paper d aquest llibre s 100% lliure de clor i est qualificat com a paper ecol gic segons l est ndard FSC.
  Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) By from you to me

  • Free Read Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) - by from you to me
   217 from you to me
  Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

  One thought on “Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

  1. Cliente Amazon on said:

   Quan la meva filla m el va regalar em va semblar una bona idea, per quan de veritat em va emocionar s quan li vaig tornar escrit i el vam llegir junts Una molt bona oportunitat per que la meva filla em conegui mes, i un regal amb cor.

  2. Cliente Amazon on said:

   Se lo regal a mi marido para el d a del padre, nos gust mucho la idea, y tiene mucho espacio para escribir, dibujar o poner alguna foto

  3. Monica on said:

   El libro le encanto, es un regalo muy original y sirve para conocer detalles y recordar, nos ha gustado mucho.

  4. Anonimo on said:

   Un bon regal tant pel pare com pel fill per guardar tots els records q s han viscut Ho recomano molt

  5. jessica on said:

   Es un libro muy bonito Que los padres deben responder a las preguntas para que los hijos les puedan conocer m s Al papi le ha encantado

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *